CTK ELASTIC10

Etusivu > Autohifit > Tarvikkeet > Vaimennustarvikkeet

CTK ELASTIC10
CTK ELASTIC10
CTK ELASTIC10
CTK ELASTIC10
CTK ELASTIC10.
Tuotekoodi
CTKELA10
Toimituskulut alk.
89,90 €
kpl

CTK Elastic 10 on kymmenen millimetriä paksu vaimennusmatto, joka on valmistettu synteettisestä kumista. Maton rakenne koostuu erikokoisista ja -muotoisista suljetuista soluista. Rakenteen ansiosta matto vähentää tehokkaasti melua ja tarjoaa samalla erittäin tehokkaan lämpöeristyksen ja on kosteudenkestävä sekä vettä hylkivä.

Liimapintainen matto on helppo asentaa tasaisille ja loivasti kaartuville pinnoille.
Öljyn- ja vedenkestävyyden vuoksi Elastic 10 voidaan liimata lähes kaikille auton ulko- ja sisäpuolisille metallipinnoille, kuten lattiaan, kattoon, tavaratilaan, pyöräkoteloiden sisä- ja ulkopuolelle jne.

Parhaaseen lopputulokseen päästään, kun CTK Elastic 10 liimataan CTK Premium -vaimennusmaton päälle, jolloin Premium-matto vähentää tehokkaasti pinnan värähtelyä. Tuotetta ei suositella oven muovipaneelien tai vastaavien osien päälle liimattavaksi ja voimakkaasti kaartuvia muotoja sekä karkeita pintoja tulee välttää.

CTK Elastic 10 soveltuu auton vaimennuksen lisäksi myös teollisuuden käyttöön sekä esimerkiksi ilmastointi- ja kylmälaitteiden lämmön- ja ääneneristämiseen.

Mitat: 400 x 500 x 10mm
Pakkauksessa mattoja: 15kpl (3,0m2)
Paino / matto: 0,12kg
Paino / paketti: 1,8kg
Käyttökohteita: Katto, lattia, tavaratila, pyöräkotelot ym. metallipinnat

tech
tech
Paytrail