Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Modstep y-tunnus 0911234-0. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.modstep.fi ostoskorin kautta. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksutavat

Verkkokauppamme kaikki maksut hoitaa turvallisesti ja nopeasti Paytrail Oyj. Kyseessä on maksunvälitykseen erikoistunut yritys. Tällä hetkellä Paytrail on asiakasmäärältään Suomen suurin internetissä toimiva suomalainen maksunvälityspalvelu.

Verkkopankkimaksut:

Kun asiakas maksaa pankkipainikkeen kautta, siirtyy raha ensin Paytrailin asiakasvaratilille, josta se tilitetään kauppiaalle tilitysviiveen jälkeen. Viive on tyypillisesti yksi pankkipäivä. Maksajan tiliotteella maksun saajana näkyy Paytrail Oyj.

Lista saatavilla olevista pankkien verkkomaksupainikkeista:

  • Nordea
  • Osuuspankki
  • Danske Bank
  • Ålandsbanken
  • Handelsbanken
  • S-Pankki
  • Aktia
  • Säästöpankki
  • POP Pankki
  • Oma Säästöpankki

Lasku ja osamaksu:
Käytössäsi on kolme eri laskutuspalvelua kuluttajille. Valitse näitäkin varten kassalla maksutavaksi Paytrail, niin pääset valikoimaan haluamasi laskuttajan seuraavassa vaiheessa. Huomaathan, että sopimus syntyy sinun ja laskutuspalvelun välille, eli Modstep ei suoraan toimi laskuttajana.

Everyday -laskupalvelu
Everydayn kautta voit maksaa laskulla yhdessä erässä tai kuukausierissä. Kertasuorituksesta ei synny lisäkuluja, mikäli ostos maksetaan laskun eräpäivään mennessä. Eräpäivä on aina seuraavan kuukauden lopussa. 18–20-vuotiaat uudet asiakkaat voivat ostaa enintään 300 eurolla, ja yli 21-vuotiaille uusille asiakkaille rahoitusta myönnetään enintään 1000 € Asiakkuuden kehittyessä yli 21-vuotiaat voivat hakea rahoitusta enintään 2000 euron ostoksiin. Kuukausierissä maksettaessa minilyhennys on 20 % laskun loppusummasta, kuitenkin vähintään 20 euroa. Eräpäivän jälkeen avoimeksi jäävälle saldolle lasketaan kuukausikorkoa 5 %. Tyypillisen 500 euron luottosumman todellinen vuosikorko on 48,52 %. Everydayllä voi maksaa täysi-ikäinen hyvin raha-asiansa hoitava Suomen kansalainen. Sopimuksen allekirjoitus tapahtuu omilla henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla. Everyday tarkistaa maksajan henkilöluottotiedot Suomen Asiakastieto Oy:stä sekä henkilötiedot väestötietojärjestelmästä.

Jousto
Jousto-palvelu on tarkoitettu 20–75-vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille. Luottoa voi saada 20-2000 euron ostoksiin. Laskun asiakas saa halutessaan myös sähköpostiin. Hakiessaan Joustoa asiakas tunnistautuu ensin millä tahansa suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksilla ja tämän jälkeen täyttää lomakkeelle tietonsa. Päätöksen ja tiedon lainan myöntämisestä hän saa heti. Tämän jälkeen asiakas palautuu verkkokauppaan takaisin ja tilaus on käsitelty. Kun asiakas maksaa Joustolla ja valitsee maksutavaksi Jousto Laskun, hän saa maksuaikaa 14 vuorokautta. Laskutuspalkkio on 4,90 €/lasku. Kertaostos verkkokaupassa Jousto Laskulla on maksimissaan 1000 €. Asiakas voi maksaa myös erissä Jousto Osamaksulla 1-24 kuukauden takaisinmaksuajalla. Laskutuspalkkio on 4,90 €/lasku ja kuukausittainen nimelliskorko 2,42 %. Kertaostos verkkokaupassa Jousto Osamaksulla on maksimissaan 2000 €.

Collector Lasku ja Osamaksu
Collectorin kautta voit maksaa ostoksesi laskulla tai osamaksulla. Saat automaattisesti korotonta maksuaikaa seuraavan kuukauden viimeiseen päivään asti. Laskuun lisätään 2,95 euron laskutusmaksu. Laskulla tai osamaksulla on mahdollista maksaa tuotteita 2000 eurolla, ja takaisinmaksuaika on 48 kk. Nimellinen vuosikorko on 19,2 %. Laskulla tai osamaksulla maksavan asiakkaan tulee olla vähintään 20-vuotias, ja luottotiedot tarkastetaan tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä korkoa 1,60 % kuukaudessa viivästyneeltä ajalta.

Vaihto- ja palautusehdot

Koska sinulla ei ole mahdollisuutta tutkia tuotetta etämyynnissä ennen kaupantekoa, sinulla on oikeus peruuttaa kauppa 14 pv:n kuluessa ostopäivästä. Tuotteen saapumispäivää ei lasketa peruuttamisaikaan. Jos peruuttamisaika päättyy jonain muuna päivänä, kuin tavallisena arkipäivänä, sinulla on oikeus peruuttaa ostoksesi seuraavana arkipäivänä. Palauttamisesta täytyy tehdä palautusilmoitus 14 pv sisällä lähetyksen vastaanottamisesta.
Palautuksen kustannuksista vastaa asiakas, joten hän saa lähettää palautuksen haluamallaan lähetystavalla.
Paketin noutamatta jättäminen EI ole lain mukainen palautus. Jos palautusilmoitusta ei tehdä ja paketti palautuu noutamattomana, vähennämme todelliset rahtikustannukset molempiin suuntiin palautettavasta summasta.

Tuotteet, joilla ei ole palautusoikeutta

Palautusoikeus ei koske sellaisia tuotteita, joita on muunneltu tai valmistettu asiakkaan toivomusten mukaan.
Esim Mittatilauksena myytävillä kaapeleilla, verhoiluhuovilla tms tuotteilla, joita leikataan täydestä rullasta haluamasi pituus ei ole palautusoikeutta. Palautusoikeus ei koske myöskään tarratilauksia, koska tarrat tehdään asiakkaan tilauksen mukaisesti.
Palautusoikeus ei koske tuotteita, joiden arvo on alle 30 Euroa.

Toimitusaika

Postitamme tuotteita TI-PE. Useimmiten toimitus on perillä 1-2arkipäivän kuluessa.(TA-Technix alustat n.1-2viikkoa) Jos toimitusaika on pidempi ilmoitamme siitä sähköpostitse.

Yleisiä sopimusehtoja

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Modstep ei vastaa verkkokaupasta mahdollisesti löytyvistä inhimillisistä virheistä johtuvista hinnoitteluvirheistä. Modstep pidättää oikeuden purkaa kaupan hinnoitteluvirheen takia.

Modstep käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti. Sitoudumme olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmansille osapuolille.

tech
Paytrail