Alpine R-S69.2

Etusivu > Autohifit > Kaiuttimet > Koaksiaalit > 8" ja Soikeat

ALPINE R-S69.2
ALPINE R-S69.2
ALPINE R-S69.2
ALPINE R-S69.2
ALPINE R-S69.2
ALPINE R-S69.2.
Tuotekoodi
ALPR-S69.2
Toimituskulut alk.
189,00 €
kpl

Saammeko esitellä: Uusitun Alpine R-Series 6×9″ koaksiaalikaiuttimen, josta löydät lukuisia uudistuksia, niin sisältä kuin ulkoa. Ja nämä kaikki vain parantaaksemme äänenlaatua vielä entisestään!

CFRP -kartio

Yksi tärkeimmistä uudistuksista on CFRP (Carbon Fiber Reinforced Polymer) -kartio, joka on hiilikuituvahvistettua polymeeriä. Kartiomateriaali on erittäin kevyt, mutta todella jäykkä. Perinteinen kartiomateriaali on reunoiltaan löysempi kuin keskeltä, mutta CFRP mahdollistaa valmistusvaiheessa kartiomateriaalin jäykistämisen erityisesti reuna-alueilta ja lopputuloksena on jäykkä ja joustamaton materiaali koko kartioalueella. Tällä saadaan toistoon tarkkuutta, eikä tarkkuus häviä, kun äänenvoimakkuutta nostetaan reippaammin.

Entisestään parannettu suorituskyky.

Toisen sukupolven R-Series malliston puhekelat ovat kasvaneet 30millimetristä 35 millimetriin. Samalla myös neodyymimagneetin koko on suurentunut ja näillä on saatu kaiuttimen moottorista rankempi, jolla taas puolestaan saadaan bassopuolelle kontrollia ja enemmän voimaa. Kaiuttimen ulkoiset mitat ovat kuitenkin kasvaneet erittäin maltillisesti, joten helppo asennettavuus on yhä R-Series -malliston yksi kulmakivistä.

H.A.M.R. ripustus

Alpinen patentoima H.A.M.R. (High Amplitude Mutli-Roll) on myös uusituissa R-Series kaiuttimissa. Tällä saadaan toistoon tarkkuutta, sillä Multi-Roll muotoilun ansiosta ripustus liikkuu perinteiseen ripustukseen verrattuna paljon tasaisemmin ja kartion liikerata pysyy lineaarisena.

Hi-Res Audio

R-sarjan diskanteissa käytetään midbasson tavoin CFRP -kartiota, joka mahdollistaa toiston ulottumisen 40kHz:iin asti ja elementti täyttää Hi-Res Audion vaatimukset.
Uusi R-Series diskantti on todella rasittamaton ja soundi on tasapainoinen sekä yhtä pehmeä kuin kalliimmissa kangaskalottidiskanteissa.

Tarkkaakin tarkempi toisto

Uudet R-Series midbassot ovat kuparin sijaan alumiinipuhekeloilla ja kelat ovat puoli senttiä aiempaa suuremmat (nykyään 35mm). Lopputuloksena entistä tarkempi keskialue sekä voimakkaammat iskuäänet bassopäässä.

Metalliverkot

Kaikki R-series kaiuttimet toimitetaan metalliverkkojen kanssa.

Monipuoliset asennustarvikkeet

6 x 9″ R-Series kaiuttimet toimitetaan monipuolisten asennutarvikkeiden kanssa, joiden avulla asennus onnistuu todella moneen autoon.

Diskantin suuntaus

R-S69.2 diskantit ovat suunnattavissa, kuten kaikissa muissakin R-Series koaksiaaleissa.

Diskantti

1′′ (2.5cm) Ring Radiator
CFRP (Carbon Fiber Reinforced Polymer) kartio
Neodyymimagneetti
Suuntausmahdollisuus
Hi-Res Audio yhteensopivuus

Midbasso

CFRP (Carbon Fibre Reinforced Polymer) kartio
HAMR yläripustus
Suuri 35mm puhekela (alumiinia)
Alumiiniset johtimet puhekelalle
Neodyymimagneetti
DX Ring
Wave Guide
Matala runkorakenne
Mukana soviterenkaat

Tehonkesto:

RMS: 100W
Peak: 300W
Toistoalue:

65Hz – 40kHz
Impedanssi: 4ohm
Herkkyys: 90dB/W (1m)

Mitat:

Asennusreiän halkaisija: 150 x 220mm
Upotussyvyys: 74mm

tech
tech
Paytrail