Ground Zero GZIB 250XBR-ACT

Etusivu > Autohifit > Subwooferit > Aktiivisubbarit

Ground Zero GZIB 250XBR-ACT
Ground Zero GZIB 250XBR-ACT
Ground Zero GZIB 250XBR-ACT
Ground Zero GZIB 250XBR-ACT
Ground Zero GZIB 250XBR-ACT.
Tuotekoodi
GZIB 250XBR-ACT
Toimituskulut alk.
209,00 €
kpl

Tämän malliston edeltäjä oli yksi kaikkien aikojen myydyimmistä valmiskotelomallistoista markkinoilla. Eikä ihme sillä se oli hintaluokassaan äänenlaadultaan ylivoimainen ja antoi mukavan määrän bassoa.

Uusissa malleissa on aiempaa paremmat elementit joiden rakenne on suunniteltu Klippel-optimointilaitteen avulla. Elementeillä on tasainen impedanssivaste, hyvä herkkyys ja tehonkesto. Näiden ansiosta saadaan hyvä äänenlaatu ja kohtuullisella teholla hyvä äänenpaine.

Uudet paremmat elementit ansaitsivat myös entistä paremman kotelon. Aiempi kotelo oli erittäin toimiva, miten siitä päästään paremmaksi? Ratkaisu oli suunnitella portti uudestaan. Normaalin poikkileikkaukseltaan suorakaiteen muotoisen portin sijaan tässä kotelossa käytetään uutta EFP ( Enchanced Flow Port ) porttia. Se on poikkileikkaukseltaan aeroport-putken muotoinen. Näin saadaan huomattavasti perinteistä porttia parempi ilman virtaus ilman sivuääniä. Enemmän ilmaa läpi portista = enemmän bassoa! Portin suurentuneesta ilmvirtauksesta huolimatta portin viritystaajuus on sama kuin ennenkin ja sen ansiosta kotelon vaste on erittäin tasainen koko toistoalueella. Portin pinta-ala on sen verran reilun kokoinen että se riittää hyvin niihin vahvistintehoihin mitä elementit tarvitsevat.

Jos etsit aktiivisubbaria, josta saat paljon bassoa ja erinomaisen äänenlaadun, se on tässä.

Technical data:
- 10″ aktiv subwoofer
- built-in 130 W RMS / 250 W max amplifier
- High-Level input with auto-on
- EFP ( Enchanced Flow Port ) ported box
- enclosure volume
- very smooth response
- measurements WxHxD:

tech
tech
Paytrail