FOUR Audio SW8-BMW

Etusivu > Autohifit > Subwooferit > 10" ja alle

FOUR Audio SW8-BMW
FOUR Audio SW8-BMW
FOUR Audio SW8-BMW
FOUR Audio SW8-BMW
FOUR Audio SW8-BMW.
Tuotekoodi
4-SW8-BMW
Toimituskulut alk.
269,00 €
kpl

2016 - erinomaisuuden tavoittelu.
Suunnitellaan erinomainen bassokaiutin joka on hinnaltaan kohtuullinen. Ja sopii Plug&Play-tyyliin BMW-autojen penkkien alla oleville alkuperäisille kaiutinpaikoille. Parin vuosikymmenen kokemus muiden laadukkaiden kaiutinvalmistajien tuotteista auttoi ymmärtämään miten pienilläkin yksityiskohdilla on lopputulokseen suuri vaikutus.

2017 - testaus ja viimeistely.
Tuotekehitys oli edennyt niin pitkälle että raakaversio lopputuotteesta oli olemassa. Näillä kaiuttimilla varustetulla autolla osallistuttiin EMMA:n ( European Mobile Media Association ) autohifikilpailuihin luokassa Master OEM. Tuloksena oli Suomen Mestaruus. Loppuvuoden ajan kaiuttimen yksityiskohtia viilattiin paremmiksi ja tuotetta viimeistellymmäksi ja valmiiksi tuotantoon. Pyrkimys kohti parasta mahdollista lopputulosta hintaluokassaan sai aikaan kaiuttimen nimeltään Four Audio SW8-BMW.

2018 - kohti parasta.
Erinomainen kaiutin oli nyt valmis tuotantoon ja sen pohjalta otettiin seuraava askel. Kohti parasta. Markkinoiden parhaiksi todetut runko, kartio ja yläripustus ovat samat kuin Four Audio SW8-BMW kaiuttimessa. Vielä paremman voimakertoimen ja kartion kontrollin saavuttamiseksi magneetti vaihdettiin tuplamagneetiksi. Vielä matalammalle ulottuva bassotoisto saatiin aikaan alaripustuksen parannuksilla. Alemmas ulottuva toisto vaatii lisää liikerataa ja tehonkestoa. Näitä ominaisuuksia saatiin puhekelaan tehdyillä muutoksilla. Näin valmistui AI Sonic BMW-SW8.

2019 - erinomainen ja paras. Valmiina.
Jäljellä on enää valinta. Haluatko erinomaisen bassotoiston kohtuulliseen hintaan? Vai sen parhaan mahdollisen? Valitsit kummin tahansa, saat taatusti rahoillesi parhaan mahdollisen vastineen.

Tämä kaiutin ei sovellu suoraan BMW Top Hifi ( Harman/Kardon, Logic7, HiFi System Professional DSP ym nimet ) järjestelmiin jotka kulkevat varustekoodeilla S688A/S677A/S752A. Syynä se että nämä vahvistimet eivät kestä 2 ohmin kuormaan kuten HiFi-paketin S676A ja S674A vahvistimet ja pelkkä soitin kestävät.

Technical data:
BMW woofers
Suitable to ALL BMW models with underseat woofer locations.

Fs 68.5 Hz
Qts 0.97
Vas 17.3 liters
B/L 4.8
SPL 88 dB
impedance 2 ohms
2″ copper voice coil
Power handling 100W RMS / 180W MAX
Neodymium magnet
Coated paper cone
Nomex spider

tech
tech
Paytrail