Alpine S-S69C

Etusivu > Autohifit > Kaiuttimet > Erillissarjat > Soikeat

Alpine S-S69C
S-sarjan kaiutinkoot
Alpine S-S69C
Alpine S-S69C.
Tuotekoodi
ASS69C
Toimituskulut alk.
149,90 €
kpl

Alpinen uusi S-Series tarjoaa kaiutinvaihtoehdot kaikkiin tarpeisiin. Saatavissa on yleisimmät koot koaksiaalikaiuttimista ja erillissarjat löytyvät 6,5″ sekä 6″x 9″ kokoisina.

Alpine S-Series tarjoaa ylivoimaisen hintalaatusuhteen. Edullisen malliston kaikissa elementeissä on kalliimmista X-Series ja R-Series kaiuttimista tuttu H.A.M.R. yläripustus ja kartiomateriaalia on vahvistettu hiilikuidulla. Tällä saadaan kartiosta erittäin jämäkkä, mutta samalla todella kevyt.

Esittelyssä uusi S-Series

Uusi S-Series tarjoaa aivan ylivoimaisen hintalaatusuhteen. Kaiuttimet soveltuvat todella hyvin auton alkuperäisten OEM-kaiuttimien korvaajiksi useilla eri kokovaihtoehdoillaan.

H.A.M.R. ripustus

Alpinen patentoima H.A.M.R. (High Amplitude Mutli-Roll) on myös S-Series kaiuttimissa. Tällä saadaan toistoon tarkkuutta, sillä Multi-Roll muotoilun ansiosta ripustus liikkuu perinteiseen ripustukseen verrattuna paljon tasaisemmin ja kartion liikerata pysyy lineaarisena.

CFRP -kartio

S-Series elementit ovat ensimmäisiä, joissa käytetään uutta hiilikuituvahvistettua CFRP (Carbon Fiber Reinforced Plastic) kartiomateriaalia. Kartiomateriaali on erittäin kevyt, mutta todella jäykkä. Perinteinen kartiomateriaali on reunoiltaan löysempi kuin keskeltä, mutta CFRP mahdollistaa valmistusvaiheessa kartiomateriaalin jäykistämisen erityisesti reuna-alueilta ja lopputuloksena on jäykkä ja joustamaton materiaali koko kartioalueella. Tällä saadaan toistoon tarkkuutta, eikä tarkkuus häviä, kun äänenvoimakkuutta nostetaan reippaammin.

Suurempi puhekela

6,5″ ja 6 x 9″ S-Series kaiuttimissa on suuri 35mm puhekela, jolla saadaan suurempi tehonkesto ja parempi kontrolli suuremmilla äänenvoimakkuuksilla.

Ominaisuudet

Midbasso
- CFRP (Carbon Fiber Reinforced Plastic) kartio
- HAMR (High Amplitude Multi-Roll) yläripustus
- 35 mm puhekela
- Ferriittimagnetti

Diskantti
- Diskantin tyyppi: 1″ silkkikartio
- Neodyymimagneetti
- Pinta- ja upotusasennukseen

Tekniset tiedot

Tehonkesto
- Peak: 260 W
- RMS: 85 W (CTA-2031 Compliant)

Mitat (midbasso)
- Runko 161 x 237 mm
- Upotussyvyys: 74,4 mm
- Korkeus asennuspinnasta ylöspäin: 7,4 mm
- Magneetti: 100 mm

Mitat (diskantti)
- Runko 37,8mm

Yleistä

- Toistoalue: 65 Hz – 22 kHz
- Impedanssi: 4 Ohms
- Herkkyys: 90 dB/W
- Suojaritilät: Ei

tech
tech
Paytrail