ALPINE iLX-W650BT

Etusivu > Autohifit > Soittimet > 2 din soittimet

ALPINE iLX-W650BT
ALPINE iLX-W650BT:ssa on lyhyt runko, joten asennus on helppoa.
ALPINE iLX-W650BT
ALPINE iLX-W650BT.
Tuotekoodi
ILXW650BT
Toimituskulut alk.
499,00 €
kpl

iLX-W650BT on varustettu kapasitiivisella seitsemän tuuman Hi-Res kosketusnäytöllä, jonka kautta voit hallita esim. Android Auto tai Apple CarPlay -toimintoja. Kolmen ampeerin High Speed latauksella puhelimesi akku latautuu samalla nopeasti, kun esim. Bluetoothin kautta striimaat musiikkia. Soittimen prosessori pitää sisällään jakosuotimet sekä kuuden kanavan aikaviivesäädöt.

iLX-W650BT on vain 6cm syvä, joten sen asentaminen on mahdollista myös niihin autoihin, joiden kojelauta on sisältä erittäin ahdas.

iLX-W650BT on alunperin Amerikan markkinoille tehty, joten soittimen FM-radiossa ei ole RDS-toimintoa.

Saumatonta yhteistyötä puhelimesi kanssa
Kuunteletko musiikit Spotifyn, Amazon Musicin tai jonkin muun striimauspalvelun kautta? Käytäkö navigointiin Google Maps:ia? Alpine iLX-W650BT on täydellinen soitin näiden ominaisuuksien hyödyntämiseen ja seitsemäntuumaiselta näytöltä on esimerkiksi puhelimen navigoinnin hallinta ja seuraaminen todella miellyttävää.

Kosketusnäytön hallinta
Voit kahdella sormella pyyhkäistä näyttöä ylös- tai alaspäin säätääksesi äänenvoimakkuutta tai vasemmalle / oikealle vaihtaaksesi kappaleita. Kahdella sormella voit myös zoomata karttanäkyää Android Auton tai Apple CarPlayn navigoinneissa.

Puhelimen navigointi soittimeen
Liitä Android tai iOS -puhelimesi soittimeen USB-kaapelilla ja saat navigointiomisuudet käyttöösi. Googlemaps opastaa sinut perille ja voit kirjoittamisen sijaan kertoa määränpään painamalla puhepainiketta ja sanomalla halutun kohteen.

Android Auto
iLX-W650BT on Android Auton kanssa yhteensopiva. Android Auto mahdollistaa Google Mapsin navigoinnin hallinnan suoraan soittimesta. Voit myös valita karttanäkymäksi piirretyn kartan tai vaihtoehtoisesti realistisen sateliittinäkymän. Google Mapsin navigointi ottaa huomioon liikennetilanteet reaaliaikaisesti reittisuunnittelussa ja tarjoaa tarvittaessa eri reittivaihtoehtoja. Android Auto toimii USB-liitännän kautta.
Huom. Android Auto ei ole saatavissa Google Play -kaupasta, joten sovelluksen asentaminen pitää tehdä muulla tavalla.

Apple CarPlay
iLX-W650BT tarjoaa iPhone -käyttäjille mahdollisuuden soittaa ja vastaanottaa puhelut, käyttää navigointia sekä kysellä Siriltä ohjeita. iPhone liitetään Lightning-kaapelilla soittimeen.

High Speed lataus (3000mA)
Kun liität puhelimesi USB-kaapelilla soittimeen, puhelimesi akku latautuu nopeasti, vaikka käyttäisit samaan aikaan Bluetooth:ia tai Android Auto / Apple CarPlay:tä.

Lyhyt runko
iLX-W650BT runko on vain 6cm syvä, joka mahdollistaa soittimen asentamisen myös sellaiseen autoon, johon perinteisen 2DIN-soittimen asentaminen ei onnistu syvyyden puolesta.

Sound Tuning
Alpinen äänenlaatu on maailmanlaajuinen käsite, eikä iLX-W650BT tee poikkeusta. Saat käyttöösi myös kattavat säätömahdollisuudet, kuten 9-alueisen parametrisen korjaimen, kuuden kanavan viivesäädöt, digitaaliset jakosuotimet ym.

Bluetooth
Sisäänrakennettu Bluetooth mahdollistaa handsfree-puhelut sekä musiikin langattoman siirron puhelimesta soittimeen.

*)Huom. Android Auto ei ole ladattavissa Pohjoismaiden Google Play -kaupasta, joten sovellus pitää ladata netistä ja asentaa itse. Team #peränurkka on tehnyt aiheesta videon (https://www.youtube.com/watch?v=KY8MKC_y8cI&feature=youtu.be).

Tekniset tiedot

- 7″ kapasitiivinen kosketusnäyttö
- FM-viritin (Ei RDS)
- Apple CarPlay -yhteensopivuus
- Android Auto -yhteensopivuus*
- 9-alueinen parametrinen EQ
- Digitaaliset jakosuotimet
- Kuuden kanavan aikaviivesäädöt
- Bluetooth
- MediaXpander
- USB-liitäntä (FLAC / MP3 / WMA -toisto)
- USB-videotoisto
- Yhteensopiva rattikaukosäädinadapterin kanssa: Kyllä
- Peruutuskameraliitäntä: RCA
- Keulakameraliitäntä: RCA
- 3pr linjalähtöjä (4 volt.)
- 3000mA USB-liitäntä
- Ei 2-DIN metallista asennuskehystä mukana
- Mitat: 178 x 100 x 60mm

tech
tech
Paytrail