BLAM 200RS-T6

Etusivu > Autohifit > Kaiuttimet > Erillissarjat > 6,5" ja isommat

Blam 200RS-6T
25mm Diskantti
Liittimet
Blam 200RS-6T
Blam 200RS-6T.
Tuotekoodi
BLAM200RST6
Toimituskulut alk.
319,00 €
kpl

BLAM 200RS-T6 on Suomessa suunniteltu ja kasattu erillissarja Volkswagen T6 Transporteriin.
Kaiutinsarjan lähtökohtana on ranskalaisen BLAM:n erittäin suosittu 8″ erillissarja 200RS, joka on modifioitu niin, että sarjalla voidaan korvata VW Transporterin alkuperäiset kaiuttimet

8″ midbassot
Kaiutinsarjan asentaminen ei vaadi mitään muokkauksia autoon tai auton rakenteisiin, vaan kaikki komponentit sopivat 100% suoraan alkuperäisten kaiuttimien tilalle ja alkuperäisiä liittimiä käyttäen.
8″ midbasso on paperimassakartiolla, butyylikumiripustuksella ja järeällä magneetilla. Nämä takaavat suuren tehonkeston sekä erittäin korkean 94dB:n herkkyyden.

25mm Diskantti
Diskanttina on 25mm kupari/alumiinipuhekelalla varustettu kangaskalottidiskantti neodyymimagneetilla, joka sopii suoraan VW Transporterin alkuperäisen diskantin tilalle.

Liittimet
200RS-T6 erillissarjan liittimet sopivat suoraan VW Transporterin alkuperäisiin liittimiin eikä erillissarjan asentaminen vaadi muokkauksia auton johdotuksiin.

Jakosuotimet
Erillissarjan asentaminen on helppoa, sillä sarjassa ei ole erillisiä jakosuotimia, vaan ylipäästösuodin on integroitu diskanttikaiuttimen johtoon.

Kaiutinsarjan tekniset tiedot

- 8″ (200mm) erillissarja
- Sopii täydellisesti Volkswagen T6 Transporteriin 2015->
- Mukana kiinnitysruuvit ja kaikki tarvittavat tiivisteet
- Diskanttikaapelin välissä 6dB/okt jakosuodin
- 25mm kangaskalottidiskantti
- Herkkyys: 94dB (2.83V/1m)
- Toistoalue: 50Hz – 25kHz
- Tehonkesto RMS / Max: 100W / 200W

BLAM Relax -malliston kaiuttimet mahdollistavat äänenlaadun nostamisen uudelle tasolle varsin pienillä kustannuksilla. Relax -malliston kaiuttimissa on kahden ohmin puhekelat sekä erittän suuret herkkyydet (200RS herkkyys 94dB). Tämän ansiosta kaiutin ei vaadi suurta vahvistintehoa taakseen ja näin olleen BLAM Relax -mallisto on erinomainen valinta myös niihin autoihin, joissa alkuperäistä soitinta ei vaihdeta.

tech
tech
Maksutavat