Vahvistimen asennuskaapeli Quadlock (VAG)

Etusivu > Autohifit > Tarvikkeet > Sekalaiset tarvikkeet

Vahvistimen asennuskaapeli Quadlock
Vahvistimen asennuskaapeli Quadlock adapteri
Vahvistimen asennuskaapeli Quadlock
Vahvistimen asennuskaapeli Quadlock.
Vahvistimen asennuskaapeli Quadlock
Tuotekoodi
AH-AMPC-QUAD1
Toimituskulut alk.
99,00 €
kpl

Vahvistimen asennuskaapeli Quadlock

AH-AMPC-QUAD1 kaapeli mahdollistaa vahvistimen lisäämisen autoon, jossa on Quadlock-liitäntä ja jonka soitinta ei voida tai ei haluta vaihtaa. Kaapeli vastaa täysin OEM-laatua ja on täyteen johdotettu. Jos siis autossa on esim. AUX-In liitäntä, toimii se normaalisti vahvistimen lisäyksen jälkeenkin.

AH-AMPC-QUAD1 on suoraan yhteensopiva Alpine MRV-sarjan vahvistimien kanssa ja asentaminen hoituu Plug / Play -periaatteella. Mikäli kaapeli käytetään johonkin muuhun kuin Alpine MRV-vahvistimeen, tulee kaapelin mukana erillinen liitin avoimilla johdoilla, joka liitetään vahvistimen kaiutintasoiseen sisääntuloon. Nämä johdot ovat värikoodattu ja merkitty teksteillä asennuksen helpottamiseksi.

- Kaapeli, jolla saadaan lisättyä vahvistin autoon, jonka soitinta ei voida tai ei haluta vaihtaa ja joka on Quadlock-liittimellä

- Täyteen johdotettu

- Pituus: 5 metriä

- Sopii suoraan Alpinen MRV-sarjan vahvistimiin

- OEM-laatua

- Mukana adapteri muun merkkisten vahvistimien kytkemiseen (Vahvistimessa oltava kaiutintasoinen sisääntulo automaattikäynnistyksellä tai lisättävä linjamuunnin väliin jossa automaattikäynnistys).

- Käy kaikkiin autoihin joissa on Quadlock-liitin. Poislukien autot joissa on MIB-version liitin (paksu virta- ja maakaapeli liittimessä). MIB-liitintä on käytetty uusimmissa VAG-konsernin autoissa.

- Kuvassa näkyvä vahvistin ei kuulu hintaan

tech
tech
Paytrail