Alpine PWD-X5

Etusivu > Autohifit > Subwooferit > Aktiivisubbarit

Alpine PWD-X5
Alpine PWD-X5
Alpine PWD-X5
Alpine PWD-X5
Alpine PWD-X5
Alpine PWD-X5.
Tuotekoodi
PWD-X5
Toimituskulut alk.
579,00 €
kpl

Alpine PWD-X5 kätkee sisäänsä digitaalisen signaaliprosessorin, nelikanavaisen vahvistimen etu- ja takakaiuttimille, matalarunkoisen aktiivisubwooferin sekä Bluetoothin.

Kompaktin kokoinen PWD-X5 on helppo asentaa lähes autoon kuin autoon ja kaiutintasoisen sisääntulon ansiosta se voidaan kytkeä auton OEM-soittimen perään tai vaihtoehtoisesti RCA-liittännällä jälkiasennussoittimen jatkeeksi. Laitteen hallinta tapahtuu mukana toimitettavalla johdollisella kaukosäätimellä tai ilmaisella kännykkäsovelluksella langattomasti.

PWD-X5 on erityisesti suunniteltu paremman äänentoiston ystäville, jotka eivät halua asennuttaa autoonsa useita eri laitteita, vaan haluavat pitää laitteiston mahdollisimman yksinkertaisena.

All-In-One ratkaisu

PWD-X5 sisältää matalarunkoisen aktiivisubwooferin, nelikanavaisen vahvistimen sekä DSP:n yksissä kuorissa. Tämä on täydellinen ratkaisu erityisesti pieniin ja keskikokoisiin henkilöautoihin sekä musiikin ystäville, jotka haluavat pitää laitteiston mahdollisimman yksinkertaisena. Vahvistin tarjoaa 4 x 50W (peak) etu- ja takakaiuttimille sekä 240W (peak) subwooferille.
Mukana toimitetaan asennustarvikkeet sekä johtosarjat.

 

Kompakti koko

Pienten fyysisten mittojen (350 x 245 x 80mm) ansiosta PWD-X5 voidaan asentaa useimpien autojen etuistuimen alle tai vaihtoehtoisesti esim. tavaratilaan. PWD-X5 painaa vain hieman yli viisi kiloa.

 

Säädettävyys

10-alueinen parametrinen EQ, digitaaliset aikaviivesäädöt sekä jakosuotimet mahdollistavat äänen säätämisen erittäin monipuolisesti. Voit räätälöidä asetuksia PC:llä tai mukana toimitettavalla langallisella kaukosäätimellä. Ladattavissa on myös ilmainen Android / iOS -sovellus, jolla voi helposti esim. valita muistiin tallennettuja asetuksia tai säätää subwooferin tasoa sekä äänenvoimakkuutta.

 

Monipuoliset liitännät

Voit kytkeä PWD-X5:n minkä tahansa soittimen perään, missä on RCA-lähdöt. Mikäli autossasi on auton tehdasasenteinen soitin, ilman RCA-lähtöjä, voidaan tässä tapauksessa signaali tuoda kaiutintasoisena. Päädystä löytyy myös kaksi USB-liitäntää, joista toinen on tarkoitettu mukana toimitettavaa Bluetooth-sovitinta varten ja toinen on kaukosäätimen / tietokoneen liittämistä varten.

 

Johdollinen kaukosäädin

USB-liitäntään kytkettävä kaukosäädin mahdollistaa muistipaikkojen, eri ohjelmalähteiden sekä ääniasetusten säätämisen.

 

Bluetooth Audio streaming

Jos autosi alkuperäisessä soittimessa ei ole Bluetoothia, PWD-X5 tuo tämänkin ominaisuuden autoosi. Mukana toimitettava erillinen BT-vastaanotin liitetään USB-porttiin ja voit tämän jälkeen toistaa langattomasti musiikkia puhelimestasi. Teet vain Bluetooth-pariliitoksen puhelimen ja Alpinen välille ja tämän jälkeen valitset kaukosäätimestä ohjelmalähteeksi Bluetooth:in.

 

Ilmainen puhelinsovellus

Google Play Store:sta sekä Apple App Storesta on ladattavissa ilmainen sovellus, jolla voit säätää äänenvoimakkuutta, subwooferin tasoa, valita eri muistipaikkoja, vaihtaa ohjelmalähteitä, säätää 10-alueista parametristä korjainta, jakosuotimia ym.ym.

 

Tekniset tiedot:

 • 4 x 25W + 1 x 165W
 • 4 x 50W + 1 x 240W (Peak)
 • Bluetooth
 • BassBoost -12dB – +12dB
 • Toistoalue: 20Hz – 20kHz
 • Kaiutintasoinen sisääntulo
 • RCA sisääntulo
 • Vaiheenkääntö 0/180°
 • Automaattikäynnistys kaiutintasoisena
 • DSP
  • Suodin: Kanavat 1-4: 6/12dB / okt.
  • Suodin: Sub.kanava: 6/12/18/24dB / okt
  • Q-arvo: 0.404-28.85
  • Viiveet: 0.000-5.4ms / 0.000-187cm
  • 15 esiasetusta

 

Lataa PWD-X5 säätöohjelma PC:lle (Win7 / Win8 / Win10) täältä.
Liitä PWD-X5 USB-kaapelilla tietokoneeseen, tehdäksesi säätöjä tietokoneella.

tech
tech
Paytrail