Ground Zero 500 SPL BassKit

Etusivu > Autohifit > Subwoofer paketit

Ground Zero 500 SPL BassKit
Ground Zero 500 SPL BassKit
Ground Zero 500 SPL BassKit
Ground Zero 500 SPL BassKit
Ground Zero 500 SPL BassKit.
Tuotekoodi
BASSKITGZ500SPL
Toimituskulut alk.
500,00 €
kpl

Ground Zero 500 SPL Basskit sisältää uutuusmallin GZIB 3000XSPL-EXT valmiskotelon. Reilunkokoinen kotelo isolla ja hyvin virtaavalla EFP-portilla ja uusi elementti jolla on erinomainen herkkyys ja tehonkesto.

Kotelon viritys on tehty EFP-portilla ( Enchanced Flow Port ) joka antaa paremman virtauksen ilman suhinoita kuin perinteinen portti. Hyvä herkkyys ja tasainen taajuusvaste koko toistoalueella. Hyvä äänenlaatu matalimpiakin murinoita myöten.

Valmiskoteloa soittamaan paketissa on 1300 W RMS tehoa puskeva GZTA 1.1200DX-II. Vahvistimen äänenlaatu on erinomainen, Bassotoisto on todella tarkka ja voimakas. Tämän vahvistimen kanssa eivät ahdista liian pienet terminaalit sillä terminaaleihin sopii sisälle jopa 70 mmq virta- ja maakaapeli. Herkkä ja paljon tehoa kestävä elementti, toimiva reilunkokoinen kotelo ja todella tehokas laatuvahvistin.

Vakiovarusteena mukana tason kaukosäätöyksikkö kaapeleineen jotta saat helposti säädetty subbarin tasoa suhteessa muihin kaiuttimiin, vaikkei soittimessa olisikaan erillistä subwoofer-lähtöä.

Technical data:
Package includes following products:

- Ground Zero GZIB 3000XSPL-EXT
- Ground Zero GZTA 1.1200DX-II

Technical specs:

-12″ SPL-subwoofer
- EFP-ported enclosure
- class D-amplifier
- 1300 W RMS power
- bass remote included

tech
tech
Maksutavat