BLAM 165RS-VW

Etusivu > Autohifit > Kaiuttimet > Erillissarjat > 6,5" ja isommat

Blam 165RS-VW
6,5" midbasso
20mm Diskantti
Jakosuotimet
Blam 165RS-VW
Blam 165RS-VW.
Tuotekoodi
BLAM165VW
Toimituskulut alk.
199,90 €
kpl

BLAM 165RS-VW on Suomessa suunniteltu ja kasattu erillissarja, joka sopii erittäin monen Volkswagenin, Skodan sekä Seatin alkuperäisten kaiuttimien tilalle.
Kaiutinsarjan lähtökohtana on ranskalaisen BLAM:n erittäin suosittu 6,5″ erillissarja 165RS, joka on modifioitu niin, että sarjalla voidaan korvata VW:n, Skodan tai Seatin alkuperäiset kaiuttimet.

6,5″ midbassot
Kaiutinsarjan asentaminen ei vaadi mitään muokkauksia autoon tai auton rakenteisiin, vaan kaikki komponentit sopivat 100% suoraan alkuperäisten kaiuttimien tilalle ja alkuperäisiä liittimiä käyttäen.

6,5″ midbasso on paperimassakartiolla, butyylikumiripustuksella ja tehokkaalla 85 x 17mm magneetilla. Nämä takaavat suuren tehonkeston sekä 93dB:n herkkyyden.

20mm Diskantti
Diskanttina on 20mm kupari/alumiinipuhekelalla varustettu kangaskalottidiskantti neodyymimagneetilla, joka sopii suoraan monen VAG-auton alkuperäisen diskantin tilalle.

Jakosuotimet
Erillissarjan mukana toimitetaan 6dB/okt. jakosuotimet, jotka on integroitu diskanttikaiuttimen johtoon. Asentaminen vaatii siis ainoastaan liittimien yhdistämisen. Mikäli diskantit halutaan asentaa pinta-asennuksena, kaiuttimille on myös Bullet-malliset asennuskupit.

Kaiutinsarjan tekniset tiedot

- 6,5″ (165mm) erillissarja
- Sopii monen VW:n, Skoda:n ja Seatin alkuperäisille kaiutinpaikoille
- Diskanttikaapelin välissä 6dB/okt jakosuodin
- Kangaskalottidiskantti 20mm puhekelalla
- Diskanttikaiuttimelle mukana Bullet-mallinen mahdollista pinta-asennusta varten
- Herkkyys: 93dB (2.83V/1m)
- Toistoalue: 60Hz – 20kHz
- Tehonkesto RMS / Max: 75W / 150W

BLAM Relax -malliston kaiuttimet mahdollistavat äänenlaadun nostamisen uudelle tasolle varsin pienillä kustannuksilla. Relax -malliston kaiuttimissa on kahden ohmin puhekelat sekä erittän suuret herkkyydet (165RS herkkyys 93dB). Tämän ansiosta kaiutin ei vaadi suurta vahvistintehoa taakseen ja näin olleen BLAM Relax -mallisto on erinomainen valinta myös niihin autoihin, joissa alkuperäistä soitinta ei vaihdeta.

Auto-Hifi.ru:n mietteitä BLAM 165RS sarjasta vapaasti käännettynä:

”Aloitan bassopuolen arviolla. Matalia taajuuksia tulee tarpeeksi ja esimerkiksi kontrabasson alimmatkin nuotit toistuvat, mihin ei läheskään kaikki kaiuttimet pysty”

”Sitten se keskiääni! Tähän jäin koukkuun niin paljon, että unohduin nauttimaan musiikista puolitoista tuntia, alunperin suunnitellun kymmenen minuutin sijaan!”

”Diskantit toistavat tarkasti kaiken.”

”Yhteenvetona erittäin lämmin ja kauniisti soiva keskiääni sekä kaikkein korkeimmat nuotit. Ja puolentoista tunnin kuuntelusessio suunnitellun 10min sijaan, kertoo varmaan riittävästi. Sillä tämän sarjan kuuntelu on todella miellyttävää. REAL RELAX”

Total:
Sound: 10
Scene: 9
Sensitivity: 9
Volume: 8
Bass potential: 9
AFC: 9.5
Ease of installation: 8,5

Käväiskää itse lukemassa kattava artikkeli sarjasta
(ja Google translator auttaa, jos et ollut Putinin kanssa samalla äidinkielen tunnilla)
https://auto-hifi.ru/autozvuk/2017-06-11.html

tech
tech
Maksutavat