Alpine S-S50

Etusivu > Autohifit > Kaiuttimet > Koaksiaalit > 5,25"

Alpine S-S50
Alpine S-S50.
Tuotekoodi
ASS50
Saatavilla
Saatavilla
Toimituskulut alk.
79,90 €
kpl

Alpinen uusi S-Series tarjoaa kaiutinvaihtoehdot kaikkiin tarpeisiin. Saatavissa on yleisimmät koot koaksiaalikaiuttimista ja erillissarjat löytyvät 6,5″ sekä 6″x 9″ kokoisina.

Alpine S-Series tarjoaa ylivoimaisen hintalaatusuhteen. Edullisen malliston kaikissa elementeissä on kalliimmista X-Series ja R-Series kaiuttimista tuttu H.A.M.R. yläripustus ja kartiomateriaalia on vahvistettu hiilikuidulla. Tällä saadaan kartiosta erittäin jämäkkä, mutta samalla todella kevyt.

Esittelyssä uusi S-Series

Uusi S-Series tarjoaa aivan ylivoimaisen hintalaatusuhteen. Kaiuttimet soveltuvat todella hyvin auton alkuperäisten OEM-kaiuttimien korvaajiksi useilla eri kokovaihtoehdoillaan.

H.A.M.R. ripustus

Alpinen patentoima H.A.M.R. (High Amplitude Mutli-Roll) on myös S-Series kaiuttimissa. Tällä saadaan toistoon tarkkuutta, sillä Multi-Roll muotoilun ansiosta ripustus liikkuu perinteiseen ripustukseen verrattuna paljon tasaisemmin ja kartion liikerata pysyy lineaarisena.

CFRP -kartio

S-Series elementit ovat ensimmäisiä, joissa käytetään uutta hiilikuituvahvistettua CFRP (Carbon Fiber Reinforced Plastic) kartiomateriaalia. Kartiomateriaali on erittäin kevyt, mutta todella jäykkä. Perinteinen kartiomateriaali on reunoiltaan löysempi kuin keskeltä, mutta CFRP mahdollistaa valmistusvaiheessa kartiomateriaalin jäykistämisen erityisesti reuna-alueilta ja lopputuloksena on jäykkä ja joustamaton materiaali koko kartioalueella. Tällä saadaan toistoon tarkkuutta, eikä tarkkuus häviä, kun äänenvoimakkuutta nostetaan reippaammin.

OminaisuudetMidbassoCFRP (Carbon Fiber Reinforced Plastic) kartioHAMR (High Amplitude Multi-Roll) yläripustus25 mm puhekelaFerriittimagnettiDiskanttiDiskantin tyyppi: 1″ silkkikartioNeodyymimagneetti Tekniset tiedotTehonkestoPeak: 170 WRMS: 55 W (CTA-2031 Compliant)MitatRunko 129 mmUpotussyvyys: 49,9 mmKorkeus asennuspinnasta ylöspäin: 15,9 mmMagneetti: 80 mmYleistäToistoalue: 80 Hz – 22 kHzImpedanssi: 4 OhmsHerkkyys: 87 dB/WSuojaritilät: Ei
tech
tech
Paytrail