iSimple BluJax

Etusivu > Autohifit > Tarvikkeet > Sekalaiset tarvikkeet

iSimple BluJax
iSimple BluJax
iSimple BluJax
iSimple BluJax.
iSimple BluJax
Tuotekoodi
BLUJAX
Toimituskulut alk.
39,90 €
kpl

iSimple BluJax on erittäin pienikokoinen Bluetooth-sovitin, joka sopii auton alkuperäisen tai jälkiasenteisen soittimen 3,5mm sisääntuloon.

Ei enää johtoja, vaan voit nauttia mielimusiikista langattomasti.

BluJax on erittäin helppokäyttöinen. Siinä on sisäänrakennettu akku, joka yhdellä latauksella mahdollistaa noin kahdeksan tunnin käytön. Kun käynnistät auton, painat vain kerran BluJax-nappia ja laite muodostaa automaattisesti yhteyden laitteeseen, jonka kanssa olet luonut pariliitoksen. Mikäli laitetta ei käytetä, se menee viiden minuutin kuluttua automaattisesti virransäästötilaan.

3,5mm plugia ei ole sijoitettu BluJax:n keskelle, jotta sovittimen asentaminen olisi mahdollista mahdollisimman moneen autoon, auton alkuperäisen AuxIn -liittimen sijainnista ja "muotoilusta" riippumatta. Mikäli kuitenkin alkuperäisen AuxIn -liittimen ympäristö on sen muotoinen, että BluJax ei siihen sovi, voidaan käyttää lyhyttä 3,5mm jatkojohtoa (toimitetaan laitteen mukana).

BluJax:n hallintapainike toimii myös Play / Pause -nappina sekä kaksi kertaa painamalla voit hypätä soittolistasi seuraavaan kappaleeseen.

- Muuttaa autossa olevan 3,5mm AuxIn sisääntulon langattomaksi Bluetooth-yhteydeksi
- Ei enää ylimääräisiä johtoja
- Erittäin helppokäyttöinen
- Toiminta-aika yhdellä latauksella: Noin 8 tuntia
- Automaattinen virransäästö 5min käyttämättömyyden jälkeen
- Play / Pause
- Mukana MicroUSB-latauskaapeli
- Mukana 3,5mm - 3,5mm jatkokaapeli

tech

Katso myös

iSimple BluClik
Bluclik on helppokäyttöinen kaukosäädin Bluetooth-puhelimille ja -tableteille. Pienikokoinen säädin on helppo sijoittaa esim. rattiin tai kojelautaan. 
49,90 €
tech
Maksutavat