Vahvistimen asennuskaapeli BMW

Etusivu > Autohifit > Tarvikkeet > Sekalaiset tarvikkeet

Vahvistimen asennuskaapeli BMW
Vahvistimen asennuskaapeli BMW adapteri
Vahvistimen asennuskaapeli BMW
Vahvistimen asennuskaapeli BMW.
Vahvistimen asennuskaapeli BMW
Tuotekoodi
AH-AMPC-BMW1
Toimituskulut alk.
99,00 €
kpl

Vahvistimen asennuskaapeli Quadlock

AH-AMPC-BMW kaapeli mahdollistaa vahvistimen lisäämisen lähes jokaiseen BMW-malliin 2005 ja siitä uudempiin (ei autot, joissa Sound System). Kaapeli vastaa täysin OEM-laatua.

Kaapeli kytketään etupenkkien alla, subwooferien liittimiin.

AH-AMPC-BMW on suoraan yhteensopiva Alpine MRV-sarjan vahvistimien kanssa ja asentaminen hoituu Plug / Play -periaatteella. Mikäli kaapeli käytetään johonkin muuhun kuin Alpine MRV-vahvistimeen, tulee kaapelin mukana erillinen liitin avoimilla johdoilla, joka liitetään vahvistimen kaiutintasoiseen sisääntuloon. Nämä johdot ovat värikoodattu ja merkitty teksteillä asennuksen helpottamiseksi.

Kaapelin avulla saadaan vahvistimen kautta toistettua etukaiuttimet sekä penkkien alla olevat subbarit. Kaapeli ei vaikuta takakaiuttimiin, vaan ne toistuvat suoraan soittimesta.

Kaapeli, jolla saadaan lisättyä vahvistin autoon, jonka soitinta ei voida tai ei haluta vaihtaa

- Pituus: 5 metriä

- Sopii suoraan Alpinen MRV-sarjan vahvistimiin

- OEM-laatua

- Mukana adapteri muun merkkisten vahvistimien kytkemiseen (Vahvistimessa oltava kaiutintasoinen sisääntulo automaattikäynnistyksellä tai lisättävä linjamuunnin väliin jossa automaattikäynnistys).

- Käy käytännössä kaikkii BMW-malleihin joissa on etupenkkien alla bassokaiuttimet. HUOMIO! Vain autoihin joissa EI OLE alkuperäistä vahvistinta!

- Kuvassa näkyvä vahvistin ei kuulu hintaan

tech
tech
Maksutavat