Alpine 8" NAVI / DVD-SOITIN VITO V447 MB

Etusivu > Autohifit > Soittimet > Autokohtaiset

Alpine X800D-V447
Alpine X800D-V447.
Tuotekoodi
8" NAVI / DVD-SOITIN VITO V447
Toimituskulut alk.
2 199,00 €
kpl

20cm High-Resolution näyttö.

Kahdeksantuumainen (20,3cm) High-Resolution näyttö on todella selkeä ja näytön kontrasti sekä resoluutio yhdessä takaavat ennennäkemättömän kuvanlaadun.

Tämän ansiosta navigointi tarjoaa erittäin yksityiskohtaisen näkymän ja elokuvien katselusta tulee myös jotain ainutlaatuista, mihin ei aiemmin autossa ole totuttu.

Suuri näyttö lisää myös liikenneturvallisuutta, sillä suurten painikkeiden ansiosta esimerkiksi osoitteen syöttäminen on huomattavasti helpompaa ja kartan seuraaminen miellyttävämpää.

Tehty tämän päivän laitteille

Alpine on yhteensopiva tämän päivän laitteiden kanssa ja voitkin liittää siihen esimerkiksi iPhone 5S/5C -puhelimen, Samsung Galaxy S5:n tai HTC One:n. Tämä tuo runsaasti lisäominaisuuksia, sillä voit nauttia puhelimessa olevista ääni- ja videotiedostoista, käyttää puhelinluetteloa ja puhelin tietenkin myös latautuu ollessaan kytkettynä.

Myös iPhonen SIRI:n avulla puheohjaus onnistuu.

Videoiden toisto

DVD-toiston ansiosta voit katsella elokuvia tai musiikkivideoita ja jos puhelimessasi on HDMI-lähtö, niin toisto onnistuu myös tätä kautta. Lisäksi videotiedostoja voidaan katsoa USB-tikulta ja X-800D-V447 sisältää myös perinteisen A/V-sisääntulon.

iPod / iPhone -videotiedostoja on myös mukava katsella suurelta kahdeksantuumaiselta näytöltä. Liikenneturvallisuuden vuoksi videotoisto on mahdollista vain auton ollessa paikallaan.

Sisäänrakennettu Bluetooth

Alpinen Bluetooth tarjoaa langattoman yhteyden puhelimen ja soittimen välille. Tulevaisuuden ohjelmistopäivitykset takaavat yhteensopivuuden uusienkin puhelimien kanssa. Käyttöliittymä on erittäin selkeä ja useimmin soitettuihin numeroihin pääsee helposti käsiksi. Bluetooth mahdollistaa HandsFree-käytön lisäksi myös musiikin langattoman siirron puhelimesta soittimeen ja tämän avulla onnistuu esimerkiksi internetradioiden kuuntelu X-800D-V447:n kautta.

High-End äänenlaatua

Alpine tunnetaan maailmanlaajuisesti markkinoiden parhaimmasta äänenlaadusta. X-800D-V447 ei tee asiaan poikkeusta. Huippuluokan komponentit yhdistetttynä Alpinen tietotaitoon, takaavat äänenlaadun, jota muut valmistajat vuodesta toiseen tavoittelevat.

Runsaiden säätömahdollisuuksien (esim. aikaviivesäätöjen sekä taajuuskorjaimien) ansiosta kuljettaja pääsee muokkaamaan ääntä juuri oman makunsa mukaiseksi.

Täydellinen integroituminen autoon

X-800D-V447 on täydellisesti yhteensopiva autosi kanssa. Voit hallita soitinta Mercedes Viton alkuperäisillä rattipainikkeilla ja myös auton monitoiminäyttö kertoo tiedot kuten ennenkin.

"One Look" näyttö

Alpinen ainutlaatuinen "One Look" näyttö mahdollistaa näytön jakamisen navigoinnin ja audiopuolen kanssa puoliksi. Näin eri näyttötilojen välillä ei tarvitse vaihdella, vaan molempien informaatiot nähdään yhdellä silmäyksellä. Perinteisestä näkymästä "One Look" näkymään pääsee yhdellä painalluksella.

NAVIGOINTI

- Kattava 47 maan Euroopan kartasto
- Suomenkieliset valikot ja opastukset
- Valmiiksi päivitetty uusimmalla saatavissa olevalla kartalla
- Uudet karttapäivitykset ladattavissa osoitteesta www.naviextras.com
- Uudet päivitykset ostettavissa esim. pelkille pohjoismaiden kartoille
- Osoitteen haku myös postinumeron mukaan
- Smart Routes: Aiemman liikennehistorian mukaan eri reittivaihtoehdoissa otetaan huomioon kellonaika ja päivämäärä.
- Erittäin tarkat High Resolution kartat

tech
tech
Maksutavat